Blog o zemědělské půdě

Cenné rady z oblasti investic do zemědělských a investičních pozemků.

Fascinující zajímavosti z historie zemědělství
10.3.2024 - Miriam Vojtová
Přečteno 345x

Pro fanoušky hospodaření zde máme fascinující mezníky a zajímavosti z historie zemědělství. Sami posuďte jak zásadní roli právě tyto události hráli na poli i na „poli evropské společnosti“. Příjemné čtení odlehčeného pohledu na to, jak se nejen zemědělská výroba vyvinula od sběračů až k průmyslové revoluci.

Celý článek >>
Celkem 78 článků
ROZHOVOR: Pod pokličkou portálu s jeho projekťačkou Miriam
13.2.2024 - Daniela Aghová
Přečteno 1292x

Nahlédněte do základu týmu portálu Půdy v aukci. V rozhovoru s projektovou manažerkou Miriam se třeba dozvíte, jak se portál od svého začátku vyvinul, nebo také jak zvládá svou práci na mateřské. Miriam vám v rozhovoru prozradí, jaké změny v tomto roce chystáme.

Celý článek >>
Chráněno: 5 základních prvků ekologického zemědělství
30.1.2024 - Tereza Zavadilová
Přečteno 1937x

K tomuto článku mají heslo pouze registrovaní uživatelé. Zaregistrujte se a získáte přístup k exklusivním článkům, jako je tento.

Celý článek >>
Půdní bulletin 1/2024 – Zpráva o portále
18.1.2024 - Miriam Vojtová
Přečteno 951x

Nový rok a nový (šestý) bulletin portálu Půda v aukci. Zveme vás do krátkého ohlédnutí se za portálem v roce 2023 a nakouknutí do roku 2024. Představujeme novinky, chlubíme se úspěchy a plánujeme inovace. Velmi děkujeme za vaši podporu a to, že máte zájem o naše aukce, články, příspěvky a komentáře. Přejeme vám za celý tým úspěšný nový rok a vše dobré.

Celý článek >>
Zemědělský rok od ledna až pro prosinec
19.12.2023 - Natálie Havlíčková
Přečteno 861x

Víte, co se v jednotlivých měsících děje v zemědělství a jak by se měl správný zemědělec chovat ke své půdě? Dnes se podíváme na průběh celého zemědělského roku, uvedeme nějaké tradiční pranostiky vážící se k jednotlivým měsícům a ohlédneme se za rokem 2023.

Celý článek >>
Zjistit cenu zemědělské půdy ZDARMA.
Odhad posíláme do 24 hodin.
Odhad ceny půdy